CarePort-huolenpitosopimus hyötyautoille

​​​

CarePort Huoltoa – keskity olennaiseen.

Kun on kyse huollosta, kunnossapidosta tai sijaisautosta, asiantuntemus ratkaisee lopputuloksen.

CarePort-huolenpitosopimuksen ansiosta ajoneuvosi on aina hyvissä ja osaavissa käsissä. Meille autosi pienimmätkin yksityiskohdat ja ominaisuudet ovat tuttuja. Voit luottaa siihen, että käytössämme olevat laitteet  ja työkalut ovat parhaat mahdolliset. Lisäksi Volkswageniisi asennetaan ainoastaan juuri sitä varten suunniteltuja alkuperäisiä varaosia. 

​Kokeneiden mekaanikkojen suorittamat huollot ja korjaustyöt takaavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena – ja samalla myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman korkeana. Näin sinä voit sataprosenttisesti keskittyä hoitamaan oman työsi, me huolehdimme autostasi. 


 

Haluamasi laajuinen sopimus.

CarePort-huolenpitosopimus suojaa auton huoltoon ja osien kulumiseen liittyviltä epämiellyttäviltä yllätyksiltä, jotka usein tuottavat arvaamattomia kuluja ja ylimääräistä paperityötä. Ottamalla palvelun käyttöösi säästät sekä aikaa että rahaa.

Huolenpitosopimus on mahdollista tehdä omien tarpeiden mukaisesti, sillä tarjolla on kolme laajuudeltaan vaihtoehtoista palvelupakettia.